Landscaping Project - Perth

Our brief was to re-design our clients' rear garden, incorporating a large patio area while adding versatility to their outdoor space.

We re-designed the garden over two levels: a raised lawn area surrounding a lower patio accessible from the property's rear doors. The property's existing patio was flat and featureless - the level split promised to inject character and versatility without compromising the aesthetic of the environment. 

The lower level's expansive circular patio was constructed from Autumn Bronze sandstone - complete with sandstone steps leading up to the property and its conservatory. 

 

We installed a circular anstone retaining wall around the patio to support the raised lawn area - and finished it with sandstone coping to evoke the colour of the clients' home. Finally, we added colourful planting areas to the lawn and a sweeping stone path leading to a reflective spot in the corner of the garden.

The work we carried out visibly enhanced the garden's character and appearance, creating a brighter, more versatile space perfect for relaxation and entertainment.

Before & After Gallery

Why not browse through the befores and afters for this project…

Simply scroll the slider from left to right to see this garden transformation, for further images click on the arrows at the bottom right of the gallery.

http://static.gardensgalorescotland.co.uk/assets/components/phpthumbof/cache/824.a87f4cf9306bc1933a3398b0de0c6e73135.jpghttp://static.gardensgalorescotland.co.uk/assets/components/phpthumbof/cache/826.a87f4cf9306bc1933a3398b0de0c6e73135.jpghttp://static.gardensgalorescotland.co.uk/assets/components/phpthumbof/cache/828.a87f4cf9306bc1933a3398b0de0c6e73135.jpg